Animated Transparent Chrome Glass - Link Select

torstai 6. maaliskuuta 2014

Kaksi leikkaamatonta kissaa samassa kodissa...


Tänään mulla on siis kirjoitus aiheena kaksi leikkaamatonta kissaa talossa. Aihe on varmaan aika monessakin kissa kodissa melko tuttu, ainakin rotukissojen harrastajien ja kasvattajien keskuudessa. Meillä siis on kaksi leikkaamatonta kissaa, Nuppu on leikkaamaton naaras ja  Mowgli leikkaamaton uros. Nuppu ja Mowgli ovat lisäksi toiselleen sukua, Mowgli on Nupun poika.


Silloin kun Nuppu sai pennut asui se ja pennut kasvattajalla kissalassa.Päätimme ottaa Mowglin meille toiseksi kissaksi joten se siis tulisi meille Nupun mukana. Alunperin oli tarkoituksena että Mowgli leikattaisiin mutta se alkoikin pärjätä näyttelyissä niin hyvin ja sillä on maailman parhain luonne että sen leikkausta on nyt pitkitetty jospa se saisi tulevaisuudessa muutaman tyttösen astua.  Kun pennut olivat luovutus ikäisiä muutti Nuppu kotiin Mowglin kanssa. Kaikki sujui alusta asti ihan niinkuin pitääkin, Mowgli oli onnellisen tietämätön ja nautti vain mammansa seurasta kun taas Nuppu asettui taloksi ja kasvatti poikaansa mieheksi (:D apua toi kuulostaa oudolta,ymmärsitte varmasti idean). Pikkuhiljaa Mowgli alko ärsyttämään Nuppua yhä enemmän, olihan neito jo omasta mielestään tarpeeksi kauan muksuaan kasvattanut. Mowgli taas oppi ärsyttämään Nuppua parhaansa mukaan ja se höpsö vaan onnestä pyöreenä juoksi vihasta äitiään karkuun ja paini senkaa. Nuppu oli ihan raivona ja Mowgli vaan innostu siitä lisää, heh perus kisujen touhuilua. Kuitenkin Mowgli kasvo pikkuhiljaa aina vaan vahemmaksi joten jotta se ei alkaisi äitiään yrittää astua oli niitä pakko alkaa pitämään erillään...



Pikkuhiljaa Nuppu alko vieroksumaan Mowglia ja ne ei voineet enää nähdä ees sylissä ollessaan. Kauhee räjähdys effekti Nupulla kun edes näki vilaukselta Mowglia, kilju,sähisi ja sylki vaan. Ne vierottu toisistaan ihan täysin, Mowgli ei hetkahdakkaan Nuppua nähdessään vaan pikemminkin on kiinnostunut siitä kun taas Nupulla tulee sellanen tappomuudi päälle että oksat pois... Saa nähä miten käy kun toinen näistä leikataan, onnistuuko enää tutustuttaminen toisiinsa...Jos jollakin on kokemuksia tämän kaltaisesta tilanteesta otan niitä mielelläni vastaan!



Nuppu asuu siis mun huoneessani ja Mowgli pikkuveljeni huoneessa ja ne ovat vuoronperään vapaana päivisin yleisissä tiloissa. Onhan tää aikamoista sumplimista kun joutuu miettimään kumpikos on ollu vapaana ja kuinka kauan, samoin ajatus että "unohdinkohan miä nyt sen huoneen oven auki että nuppu pääsis vahingossa yleisiin tiloihin vaikka mowgli on siellä" pistää kyllä aina kääntymää takas ja tarkistamaan että se ovi on kiinni. Noh ollaa jo opittu huolehtimaa tästä hyvin ja nykyään menee jo rutiinilla oven perässä sulkeminen :D.

Tästä tuli nyt melkos pitkähkö mutta toivottavasti jaksoitte lukea ja mielelläni otan niitä kommentteja, kokemuksia ja mielipiteitä vastaan :)

2 kommenttia:

  1. Meillä KissaKaramelli sai kesällä pentuja, ja meinattiin pitää yks kollipentu. Meillä alkoi vaan olemaan tota samaa ongelmaa, että KissaKaramelli alkoi kärsimään, ensin luovuttaessaan kaiken kollipojalleen (nukkumapaikat ja ruoat ym). Sitten se alkoi ärsyyntymään.
    Ja kun meillä OLI suunnitelmissa jatkaa kasvatusta Karamellillä ja aloittaa kollipojalla, oli suunnitelmat liian hurjat toteuttaa. Me luovutimme ideasta pitää pentu, ja KissaKaramelli palasi omaksi hellyyttäväksi itsekseen.

    Mutta onnea teille arkeen, valitettavasti en osaa antaa vinkkejä, kun me vaan luovutettiin ennen suurempia vaikeuksia.

    Oletko harkinnut implanttia kollille, ettei astuisi äitiään, jossei just heti oo tarkoitus astua nalleja? Vaikuttaisiko se sen verran hajuihin ja hormoneihin, että kestäisivätkö paremmin toisiaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa edellisessä postauksessa kerroinki että mowglille ollaan asettamassa se implantti...Yli huomenna mennään eläinlääkärille se laittamaan:) Toivottavasti noi sietäis toisiaan kun taas saavat alkaa olemaan yhdessä

      Poista